Szervezők

Célunk hogy megkedveltessük a karate sportágat és a gyerekekkel megszerettessük a  versenyzését. Ennek érdekében mindent elkövetünk. Sok-sok meglepetéssel készülünk kicsik és nagyok számára egyaránt, versenyről versenyre. Pontos programmal segítjük a családokat, szülőket és élvezhetővé tesszük a karate versenyzést a nézők számára is.Klima Zsuzsanna

43 éves vagyok, egy 14 éves fiú édesanyja. Hat éves korom óta sportolok, először versenyszerűen úsztam, majd a karate sportot választottam, mely mellett  végleg ki is kötöttem. 9 éves korom óta versenyszerűen karatéztam. Érettségi után elvégeztem a középfokú edzői tanfolyamot, majd a Testnevelési Egyetemen a sportmenedzseri szakon diplomáztam.  18 éves korom óta foglalkozom gyerekekkel. Saját sportegyesületemben oktatok karatét. Legfiatalabb tanítványaink ovisok, de seniorok is vannak szépszámmal. 


Szathmáry Renáta

Két gyermek édesanyja Marci 19, Dani 17 éves. 36 éve karatézom. Érettségi után én is elvégeztem a középfokú edzői tanfolyamot, majd a Testnevelési Egyetemen a sportmenedzseri szakon diplomáztam. 1997 óta foglalkozom gyerekekkel, jelenleg a Takara Sportegyesületben tanítok kicsiket és nagyokat. Emellett rendezvény-és versenyszervezéssel is foglalkozom. 10 éves korom óta versenyeztem, versenyzői pályafutásom a válogatottként ért véget, amikor Marci fiammal várandós lettem.