• pillanatok

  pillanatok

 • dobogósok

  dobogósok

 • Bajnokok

  Bajnokok

 • Kata versenyszám

  Kata versenyszám

 • Kumite versenyszám

  Kumite versenyszám

 • Shikodachi versenyszám

  Shikodachi versenyszám

 • szivacs kumite versenyszám

  szivacs kumite versenyszám

28. Kodomo Kupa - 2020.03.21.

Várunk szeretettel mindenkit!

tovább...

Kodomo Kupa

A verseny célja elsősorban motiváció: a versenyszámokat, kategóriákat, az azokban résztvevő létszámokat úgy alakítottuk ki, hogy szinte minden kezdő (fehér, sárga, kék)  érmet szerezhet, minden gyerek kap valamilyen apró ajándékot, emléktárgyat. A középhaladók esetében kicsit szélesebb a mezőny, de még mindig kifejezetten gyakorló versenyről, mintsem erős megmérettetésről beszélünk.

Ezen a versenyen alkalmat adunk haladó (barna-fekete öves) tanítványaitoknak arra, hogy edzőként („ifi vezetőként”) foglakozzanak a kezdőkkel, illetve néhányuknak a bírói gyakorlat megszerzésére.  Ez segít abban, hogy jobban megismerjék egymást, erősíti a klub karatékáinak összetartozását, és nem utolsósorban a nagyobbak tapasztalatot gyűjtenek a felelősség területén.

Kérjük ezért valamennyi klubot, hogy elsősorban a rendszeresen versenyző és akár válogatott szinten is eredményes sportolókat ne hozzák el versenyzőként. Arra szeretnénk bátorítani mindenkit, hogy ha eljönnek, akkor ez alkalommal valami más, akár számukra is új és izgalmas szerepet szánjatok nekik. Segédedzőként, vagy bíróként szívesebben látjuk őket.

Fentieknek megfelelően a következő rendszert dolgoztuk ki:

4 – 9 éves korig minden gyerek éremmel térhet haza. 4 fős csoportokban indulnak a versenyzők, ahol mindenkinek két mérkőzést biztosítunk!

10 – 15 éves korosztályban Shiko dachi és szivacs kumite kategóriákban, 4 fős csoportok lesznek.Kezdő kata és kumite kategóriákban 4 fős csoportokban indulnak a versenyzők. Haladóknál rendes ág van.

Súlycsoportok mindenhol lesznek, nem feltétlenül a WKF szabályrendszert követve. Esetleg bizonyos kategóriáknál előforduló gyérebb indulói létszámnál például okafogyottá válhat öt súlycsoport bevezetése.

 

Versenyszámok:

 • shikodachi,
 • szivacs kumite,
 • kata,
 • kumite.

Aktuális hírek

Elkészült a 28.Kodomo Karate Kupa versenykiírása

Elkészült a 28.Kodomo Karate Kupa versenykiírása

Igyekszünk lehetőséget biztosítani a megmérettetésre a nem rendszeresen versenyző serdülő karatékák, illetve élményt a kezdő gyerekek számára.

tovább

ELMARAD a március 21 -ei KODOMO KUPA

ELMARAD a március 21 -ei KODOMO KUPA

A Magyar Kormány a tegnapi napon bejelentette - a korona vírus megfékezése érdekében - ,hogy MINDEN 100 FŐNÉL NAGYOBB BELTÉRI RENDEZVÉNY megtartása tilos.

tovább

Elkészült a 27.Kodomo Karate Kupa programja

Elkészült a 27.Kodomo Karate Kupa programja

Köszönjük, hogy leadtátok a nevezéseteket a 27. Kodomo Kupára.

tovább
További bejegyzések

Kapcsolat

AC-SINUS SE

1149. Bp. Fráter György utca 31.

18086395-1-42

Klima Zsuzsanna

Tel: +36-30-203-4008

Szathmáry Renáta

Tel: +36-20-399-6572

Web: kodomokupa.hu
E-mail:kodomokupa@gmail.com